Gerard-Jan Sprey

Gerard-Jan Sprey werkt al vanaf 2002 voor Goede Doelen. Na zijn rechten studie (Leiden en Londen) heeft hij eerst brede juridische en projectmatige ervaring opgedaan in de advocatuur (5 jaar NautaDutilh) en het bedrijfsleven (5 jaar KPN). Tussendoor werkte hij ondermeer vijf maanden als vrijwilliger op een opvangcentrum voor gibbon apen in Thailand, de basis voor zijn carrière switch in 2002.

Onder de vlag van Buro Sprey helpt Gerard-Jan Goede Doelen als juridisch adviseur. In de loop van de tijd is de aandacht meer en meer komen te liggen op advies over en de ondersteuning op het gebied van de afwikkeling van nalatenschappen. Gerard-Jan is vanaf 2010 lid van de NOVEX en heeft de leergangen Executele en Levensexecuteur/Toezichthouder gevolgd. Zijn brede achtergrond en ervaring stellen Gerard-Jan in staat het persoonlijke en het zakelijke te combineren en daarmee werkelijk de spin in het web te zijn bij de afwikkeling van nalatenschappen waar Goede Doelen bij zijn betrokken.

Gerard-Jan helpt Goede Doelen ook door ingeval van tijdelijke afwezigheid van een medewerker de contactpersoon te zijn voor de nalatenschappen of om indien nodig te zorgen dat de behandeling en opvolging van de nalatenschappen zo wordt ingericht dat ook voldaan wordt aan de groeiende regelgeving op het gebied van de verslaglegging door Goede Doelen. 

 

Terug naar overzicht