Lars Boellaard

Westland Partners Notarissen is een van de Preferred Partners van Executeursdiensten.nl B.V. Het notariskantoor heeft onder meer een grote familierechtpraktijk en is onderdeel van Westland Partners NV. Op het gehele kantoor zijn ongeveer 70 mensen werkzaam.

Westland Partners Notarissen kent diverse afdelingen, waaronder de afdeling Personen- & Familierecht. Op deze afdeling werken acht (kandidaat-)notarissen. Een aantal van hen is tevens estate planner en/of gecertificeerd executeur (via NOVEX/SCE). De medewerkers zijn derhalve (ook) als het gaat om het afwikkelen van nalatenschappen ter zake kundig. Door onze omvang en kennis kan Westland Partners op elk moment in de afwikkeling van een nalatenschap snel schakelen en werkzaamheden uitvoeren.

Bovendien heeft Westland Partners Notarissen in het bijzonder ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen waarbij goede doelen als erfgenaam en eventueel als executeur zijn betrokken. Westland Partners is dus bekend met de werkwijze van - en besluitvorming binnen goede doelen. Als Preferred Partner is Westland Partners daarnaast goed ingespeeld op de andere partners van Executeursdiensten.nl B.V.

www.westlandpartners.nl

Terug naar overzicht