Juliëtte Nijenhuis-Wildervanck

Juliëtte Nijenhuis-Wildervanck heeft in Groningen notarieel recht gestudeerd. Van 1980 tot medio 1999 was zij werkzaam als kandidaat-notaris, vooral ook in de familiepraktijk, waar zij ruime ervaring heeft opgedaan met  het opstellen van testamenten en afwikkelen van nalatenschappen.

Vanaf 1999 tot medio 2010 was zij werkzaam voor Goede Doelen en hun brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Haar kerntaak was de controle op de werkzaamheden van notarissen en executeurs bij hun afwikkeling van nalatenschappen. Bij de brancheorganisatie van Goede Doelen heeft zij Bureau Nalatenschappen opgericht, welk bureau fungeert als administratiekantoor voor meerdere Goede Doelen. Tevens is zij betrokken bij het opstellen van protocollen over de wijze van afwikkelen van nalatenschappen.

Vanaf 2010 heeft zij haar eigen bedrijf voor afwikkeling van nalatenschap én begeleiding van gesprekken met donateurs van Goede Doelen. Zij is één van de oprichters en oud-bestuurslid van de brancheorganisatie en expertisevereniging voor executeurs NOVEX. 

Terug naar overzicht

Lees ook