Voor Particulieren

Afwikkeling van een nalatenschap kan veel tijd en energie kosten, daarnaast is expertise een pré.

Afwikkeling Nalatenschap

Moet u een nalatenschap afwikkelen, namens uw familie of een vriend, of zelfs ook als executeur. Het is niet altijd makkelijk om voldoende tijd vrij te maken om alles te regelen, opzeggingen te doen, de inboedel te verdelen, de woning te ontruimen. Soms is het ook lastig om ‘twee petten’ op te hebben en zowel erfgenaam als afwikkelaar te zijn.
U kunt de afwikkeling geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Executeursdiensten.nl.
Bent u zelf op zoek naar een executeur die uw nalatenschap te zijner tijd zal afwikkelen. Ook hierin kunnen wij u assisteren. Wij helpen u met het vastleggen van u wensen, zowel in uw testament als over praktische zaken die voor uw executeur belangrijk zijn om te weten.

Levensexecuteur vinden en toezicht houden

De laatste periode van uw leven is een aandachtspunt. Wie kan u ondersteunen bij uw administratie, financiële zaken en gezondheidsvragen? Mocht u in uw familie/vriendenkring niemand met deze taak willen belasten, dan kan Executeursdiensten u adviseren omtrent het maken van een levenstestament en het zoeken van één of meerdere levens executeurs. Wij beschikken over een netwerk van levensexecuteurs en kunnen u behulpzaam zijn bij het vinden van een levensexecuteur die bij u past. Daarnaast kan Executeursdiensten u begeleiden bij het formuleren van uw wensen ten aanzien van de verschillende onderwerpen, zoals woning en inboedel, huisdieren, medische wensen/behandelverbod/euthanasieverklaring, levensstandaard, toezicht etc.